A művészet úgy jó, ha tovább is él. Ha használják, élvezik, az emberek mindennapi életét körülveszi. A POSSIBLE CEE kreatív ügynökség /régi nevén Carnation/ támogatja a művészetet. Sőt, be is viszi az irodába, hogy az tovább élhessen – piros építőkockák formájában.

Orosz Klára először 2012-ben óriás buborékot épített 40,000 piros szivacskockából. A 3D Pixel alkotás 2013-ban újjáéledt, amikor Budapest különböző közterein jelent meg – a játékos járókelők kedvükre építhettek a piros kockákból bármit, amit csak szerettek volna. Egy szuper közösségi kezdeményezés volt, amibe tényleg bekapcsolódhatott bárki, akinek volt pár perce és fel szeretett volna töltődni energiával.

ujrahasznositott-muveszet

A POSSIBLE magyarországi irodája a kockák utóéletéről is gondoskodott, amikor 2014 nyarán felvásárolta a kockákat és betette a tárgyalójukba. A kollégák és a vendégek azóta is imádják. Ugyanúgy lehet belőle építeni, dobálni – egyszerűen élvezni azt, amit Orosz Klára megálmodott.

Az reklámügynökségek világa hajtós és őrült tempót követel. Ezért a kreatív csapatnak szüksége van egy olyan irodára, ahol sok az impulzus, ami inspirálja őket. Ahol egyszerűen jó lenni – hiszen a napjuk nagy részét ott töltik. A POSSIBLE-nek nem ez volt az első művészeti kezdeményezése – a 2014-es ART140 projektjükbena New York-i Museum of Modern Arttal közösen megmozgatták a világot – 140 karakterbe sűrítve fogalmazhatták meg érzéseiket egy-egy híres festménnyel kapcsolatban.

Ha te is ismersz olyan irodát, ahol újrahasznosított, klassz dolgokkal játszhatnak a munkatársak – írd meg nekünk.

Orosz Klára további munkáit itt nézhetetik meg

 

Forrás: POSSIBLE CEE

Print Friendly