Ki ne hallgatna a Prezi épületében izgalmas előadást a felelős hulladékkezelésről? Vendéglátósok, rendezvényszervezők figyelem: november 25-én ingyenes fórumon tájékozódhattok a hulladékkezelés lehetőségeiről. A Zöldövezet Társulás Egyesület és a Felelős Gasztrohős közös összefogásaként működő Jövő-t-Evő programsorozat hatodik állomásán beletúrhatunk a piszkos ügyeinkbe – választ kapunk arra, hogy miért fontos az ételhulladék és a használt sütőolaj megfelelő gyűjtése, hogy mi történik a leadott hulladékkal és hogy milyen éttermi hulladéktárolási/ újrahasznosítási lehetőségek vannak ma hazánkban. A rendezvény egyaránt szól a már működő, és a még csak tervezésben levő vendéglátóhelyek, rendezvények képviselőinek, illetve a már zöldítő intézkedéseket bevezetett szolgáltatóknak is.

Mit tehetünk a megmaradt élelmiszerrel? Hogy oldható meg kis helyen és nagy helyen is a szelektív hulladékgyűjtés? Melyek a veszélyes hulladékok? A következő Jövő-t-Evő Fórumon a vendéglátóhelyek és rendezvények hulladékkezelésével kapcsolatban kérdezhetünk a meghívott szakértőktől.

A meghívott vendégek: Zoltai Anna és dr. Márton Lázár (NÉBIH), Enyedi Márta (Sealed Air Magyarország Kft.), Véh Mónika (Biofilter),Oláh Rita (Budavári Borfesztivál), valamint az FKF Zrt.és a Funky Pho képviselői, és számos vendéglátós. A beszélgetés moderátora Hankó Gergely, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. PR és Marketing vezetője lesz.

etelmaradek-02

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://goo.gl/forms/vJyAflXUvH
További információ és részletek itt.

 

 

Print Friendly