Mi is kiállunk a 2015-ös párizsi klímacsúcs küldetése mellett. A felhíváshoz csatlakozva aláírásunkkal támogathatjuk, hogy a klímacsúcson valós megállapodás szülessen. Látogass el az oldalra te is és csatlakozz a programhoz: www.elobolygonk.hu


Mi is az Élő Bolygó kezdeményezés?
Minden egyes aláírással egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozunk, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

A 24. órában vagyunk, ezért kell most felemelni a hangunkat! Ha mi nem változtatunk, unokáinknak már nem lesz módjuk a beavatkozásra. A veszéllyel való szembenézés azonban vissza nem térő lehetőséget is tartogat számunkra. Lehetőséget arra, hogy közösen cselekedjünk, és gátat vessünk az üvegházhatású gázok kibocsátásának. De lehetőséget arra is, hogy olyan technológiákra alapozzuk a jövőnket, amelyek alkalmazásával elháríthatjuk az emberi civilizációt fenyegető klímakatasztrófát.Fontos tudnunk és másokban is tudatosítanunk, hogy nem a klímavédelem és a fejlődés között kell választanunk. A kettő csak együtt valósítható meg. A jól átgondolt fejlődés egyik eredménye a klímaváltozásból fakadó veszélyek elhárítása.Csatlakozz a világméretű összefogáshoz, és emeld fel te is a hangodat bolygónk védelmében!
Részletes információt az Élő Bolygó oldalán találsz, itt kitöltheted a klíma kérdőívet is, illetve aláírhatod a petíciót.
Print Friendly