A European Business Awards 2016-os versenyén 11 magyar cég is megméretteti magát – közülük a Biofilter Zrt. az egyetlen, amely a környezetvédelem kategóriát erősíti. Ahhoz, hogy továbbjusson, a közönség szavazataira van szüksége! Bemutatjuk, mit csinálnak pontosan, hogyan csökkentik a hulladékot évről évre:

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. idén újra a nagy presztízsű European Business Awardson (EBA) versenyezhet Európa legjobb cégeivel. A Biofilter Zrt. a ’Környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság’ kategóriában került a legjobbak közé. Ezzel nemcsak a hazai, de a nemzetközi színtéren is egyre nagyobb körben képviselve a környezetvédelem fontosságát, az újrahasznosítás lehetőségeit. A kategória fő kritériuma a fenntartható, környezettudatos értékek megvalósulása volt fogyasztói, munkáltatói és környezeti szinten egyaránt.

A verseny második fordulójában közönségszavazáson lehet elnyerni országonként egy cégnek a Nemzeti Bajnok címet: erre a linkre kattintva támogathatjuk a környezetvédelem, azon belül is a hazánkban keletkező használt sütőolaj és ételhulladék felelős újrahasznosulását. Az online szavazáson minden országból egy cég nyer, mégpedig az, aki legtöbb szavazatot kapja videójára. A videókra hét hétig, vagyis január 11. és február 26. között lehet szavazni.

etelmaradek-02

A Biofilter Zrt. 25 éve piacvezetőként biztosítja, hogy hazánkban garantáltan ellenőrzött körülmények között történjen a használt sütőolaj és az ételhulladék kezelése a gyűjtéstől egészen az újrafelhasználásig. A cég által begyűjtött mennyiség 100%-ban újrahasznosul, biodízel és biogáz készül belőle. „A Biofilternél hisszük, hogy mind nemzetközi, mind magyar terepen érdemes rámutatni a fenntartható megoldásokat kínáló, környezettudatos technológiák fontosságára.” – jegyzi meg Simon Anita, vezérigazgató helyettes. „Videónk nem csupán üzleti sikerünkről szól, de leginkább arról, miért fontos felelős döntéseket hoznunk a hulladékgazdálkodás területén, milyen lépéseket kell tennünk a környezetünkért.” Itt lehet megtekinteni a videót, illetve leadni a voksokat: www.businessawardseurope.com

Összesen 11 magyar cég indult a 2015/2016-os versenyen, ebből a Biofilter Zrt. az egyetlen, aki a környezetvédelem kategóriát erősíti. A magyar nevezők teljes listája itt érhető el: http://www.businessawardseurope.com/vote/category-new/hungary

A VERSENYRŐL BŐVEBBENNational Champion 2015-16

A verseny következő mérföldkövénél, március 7-én minden induló országból kihirdetik a „Nemzeti Bajnok” címet. Ezt követően a második nyilvános szavazásnál a „Nemzeti Bajnokok” csapnak össze egymással, vagyis a 32 részvevő ország legjobb cégei. Itt is számít a közönség szava: március 7. és április 26. között lehet majd szavazni a kedvencünkre. Innen a legjobbak pedig bekerülnek a fináléba, vagyis az Európai Üzleti Gála júliusi végső versenyére.

Az előző évi versenyen összesen 170 000 szavazat érkezett a világ minden pontjáról. A közönségszavazáson túl a versenyen egy független zsűri is pontozza a cégeket és azok munkáit – ez alapján végül a júliusi gálán a legjobb 110 európai cég Ruban d’Honneur díjban részesül, illetve az est során adják át az „Európai Közönségdíj Bajnok” díjat is.

Az Európai Üzleti Díjat azért hozták létre, hogy bemutassa a legsikeresebb európai cégeket és segítse egy erősebb, szorosabb európai üzleti háló kialakulását. A 2014/15-ös versenyen minden EU tagország képviseltette magát, ezen túl részt vett még Törökország, Norvégia, Svájc, Szerbia és Macedónia is. A teljes bevételük 1,5 trillió euró volt, együttesen 60 billió Euró profitot termeltek

Print Friendly