Az idei European Business Awardson a környezetvédelmi kategóriában a legjobb 10 között van egy magyar cég is. A Biofilter Zrt. az idei EBA végső fordulójába lépett, június 17-én, a Milánóban rendezendő díjátadón derül ki, hogy kategóriájában a legjobbak közül végül nyertes lesz-e.

Európa 10 legjobb vállalkozása közé sorolták a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-t az EBA ’Környezetvédelem és vállalati fenntarthatóság’ kategóriában, a milánói eredményhirdetésen pedig elválik, hogy kik lesznek a kategóriák nyertesei.

A BIOFILTER egy bioenergetikai szektorban tevékenykedő környezetvédelmi szociális vállalat. A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. 25 éve piacvezetőként biztosítja, hogy itthon garantáltan ellenőrzött körülmények között történjen a használt sütőolaj és az ételhulladék kezelése, egészen a begyűjtéstől az újrafelhasználásig.

Az EBA az európai cégek legnagyobb, legtöbb szektort lefedő üzleti programja és versenye. Ebben az évben 32 000 céget mozgatott meg a verseny, összesen 33 országból adtak le nevezéseket, a közönségszavazáson pedig összesen 227 000 szavazat érkezett.

biofilter-eba

„Azért indultunk el ezen a versenyen, hogy nemzetközi szinten is megméressük magunkat, és visszaigazolást kapjunk arról, jó-e az az út, amire huszonöt éve ráléptünk. Hogy mely cég lesz a kategória legjobbja, az eredményhirdetésen derül ki, de a remélt megerősítést már az első tíz közé kerülve is megkaptuk.” – emeli ki Deák György, a cég alapító-vezérigazgatója.

 

Print Friendly

Hozzászólás

Your email address will not be published.